Toyota en Lexus

Sinds jaar en dag hechten ze bij Toyota veel belang aan het ontwikkelen van productiemethodes en voertuigen met minder impact op het milieu. Door in te zetten op innovatieve materialen en alternatieve krachtbronnen willen ze auto's bouwen die nog schoner en efficiënter zijn om te komen tot de ultieme eco-auto, die doorheen elke fase van zijn levenscyclus geen enkele invloed heeft op het milieu.

Voor Lexus bestaan de prestaties van een auto uit veel meer dan alleen motorvermogen. Het gaat om een pure rijervaring, zowel fysiek als emotioneel. In alles wat ze doen, streven ze voor hun klanten een bijzondere beleving na. Een beleving die de zintuigen prikkelt, passie oproept en talent stimuleert. Een gevoel van verbondenheid tussen bestuurder, auto en wegdek.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond spaarkorting op de aankoop van onderstaande wagens aangekocht in 2022.
Je kan de aanvraag pas indienen na de levering van de wagen.
Voor wagens aangekocht in 2022 dien je vóór eind juni 2023 je spaarkorting aan te vragen.

  • 420 euro spaarkorting: Lexus UX, Lexus NX, Lexus RX, Toyota RAV4, Toyota Camry
  • 220 euro spaarkorting: Toyota Corolla, Toyota C-HR, Toyota Prius, Toyota PROACE CITY, Toyota PROACE
  • 120 euro spaarkorting: Toyota Yaris (exclusief Yaris Cross)
  • Korting geldig voor aankoop van nieuwe wagens uit bovenstaande lijst, aangekocht vanaf 1 januari 2022 en enkel bij een erkend Toyota / Lexus verdeler.
  • Korting geldig voor aangesloten Gezinsbondleden en inwonende gezinsleden met een maximum van 2 wagens per gezin/jaar.
  • Korting is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Na levering van je nieuwe wagen kan je via onderstaande knop je spaarkorting aanvragen. Hou je lidkaart, bestelbon, factuur en inschrijvingsbewijs bij de hand en vul de gevraagde gegevens op het formulier in (o.a. het chassisnummer!).
  • Na goedkeuring van je dossier wordt je korting toegekend. Voor de toekenning van de korting geldt steeds de datum op de bestelbon. Op 30 juni worden de dossiers met een bestelbon uit het voorgaande jaar afgesloten.
  • Personeelsleden van Toyota / Lexus hebben geen recht op deze extra korting.
Toyota en Lexus

Inschrijven op de nieuwsbrief

Gezinsbond Erembodegem verstuurt 5x per jaar een nieuwsbrief naar al haar leden en geïnteresseerden. Je vindt er details over de komende activiteiten, leuke weetjes, interessante aanbiedingen en veel meer.

Wens je voortaan ook onze nieuwsbrieven in je mailbox te ontvangen?
Schrijf je dan in hier in: