SnowWorld (NL)

SnowWorld biedt 365 dagen onvergetelijk avontuur met 5 indoor wintersportresorts in Nederland! Of je nu je eerste sporen in de sneeuw wilt leren maken of al een doorgewinterde liefhebber bent, SnowWorld is er voor iedere wintersporter.

SnowWorld biedt een unieke en ultieme wintersportervaring op echte sneeuw en beschikt over pistes in diverse moeilijkheidsgraden. Van pistes voor kinderen en beginners tot uitdagende pistes voor gevorderden en zelfs funparks. De indoor wintersportresorts bieden alles wat je van een professioneel skioord mag verwachten. Kortom, de ideale wintersportdag voor jong en oud!

 

Korting bij Snowworld (NL) via de Gezinsbond

  • €7,50 spaarkorting op een 2 uur skipas (exclusief materiaal) voor volwassenen en kinderen
  • De korting wordt toegekend bij aankoop van een SnowWorld-voucher in de webshop van de Gezinsbond.
  • Na aankoop van de voucher, dien je deze te verzilveren in de webshop van SnowWorld met opgave van gekozen vestiging, datum en tijdslot.
  • De huidige vouchers zijn geldig voor een bezoek tot en met 30 september 2022 aan SnowWorld (Amsterdam, Landgraaf, Rucphen-Breda, Terneuzen en Zoetermeer).
  • Vanaf 1 oktober 2022 start het nieuwe skiseizoen en zullen er nieuwe vouchers beschikbaar zijn met een geldigheid tot en met 30 september 2023 (niet geldig in de kerstvakantie).
Sneeuwpret voor jong en oud

Inschrijven op de nieuwsbrief

Gezinsbond Erembodegem verstuurt 5x per jaar een nieuwsbrief naar al haar leden en geïnteresseerden. Je vindt er details over de komende activiteiten, leuke weetjes, interessante aanbiedingen en veel meer.

Wens je voortaan ook onze nieuwsbrieven in je mailbox te ontvangen?
Schrijf je dan in hier in: